LEUVEN, BELGIUM - OCTOBER 24 : Siebe Schrijvers forward of Club Brugge, Xavier Mercier midfielder of OHL during the Jupiler Pro League match between Oud-Heverlee Leuven v Club Brugge on October 24, 2020 in Leuven, Belgium, 24/10/2020 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews
© Vincent Kalut/Photo News

‘Ook promovendus heeft wel oren naar komst Schrijvers’

Michael Krmencik kreeg onlangs te horen dat hij deze mercato mocht vertrekken. De Tsjech liet zich dat geen twee keer wijs maken en heeft zijn (tijdelijke) transfer te pakken. Hij tekende maandagavond een huurcontract bij het Griekse PAOK. Ook het vertrek van Siebe Schrijvers lijkt steeds dichterbij te komen. Naar verluidt zouden meerdere Belgische clubs oren hebben naar de komst van de 24-jarige aanvaller. Ook Beerschot, een van de verrassingen van dit seizoen, ziet in Schrijvers een welkome versterking.

Althans, dat meldt Het Laatste Nieuws. Het is echter de vraag of Beerschot over de middelen beschikt om Schrijvers te verleiden tot een overgang. Hij beschikt op Jan Breydel nog over een contract tot de zomer van 2022. Het lijkt dan ook aannemelijk dat Club Brugge de voorkeur geeft aan een definitief vertrek dan een uitleenbeurt. Daarnaast is Beerschot niet de enige ploeg uit de Jupiler Pro League die een samenwerking met Schrijvers wel ziet zitten.

Onlangs schreef Het Nieuwsblad nog dat ook AA Gent hem op de korrel heeft. De Buffalo’s, die onlangs nog met 0-1 zegevierden op Jan Breydel, zouden zijn dossier al uitgebreid hebben bekeken. Tot een vervolg kwam dat echter (nog) niet.

Schrijvers kwam dit seizoen vooralsnog twaalf keer in actie, waarvan slechts drie keer als basisspeler. In de Champions League hoefde hij al helemaal niet te rekenen op veel speeltijd. Clement gunde zijn aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, slechts 23 minuten in de groepsfase van het miljardenbal. Een al dan niet tijdelijk vertrek lijkt dan ook de enige oplossing voor Schrijvers, zeker nu Club Brugge zich heeft versterkt met Bas Dost.

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws