Philippe Clement
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 5 : Philippe Clement head coach of Club Brugge issues instructions during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and St-Truidense VV at the Jan Breydel stadium on December 05, 2020 in Brugge, Belgium, 5/12/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

‘Ook buitenspeler van Aston Villa in beeld bij Club Brugge’

Club Brugge wil zich deze week nog graag voorzien van een vervanger van Krépin Diatta. Mogelijk klopt de koploper aan bij Manchester United voor de Uruguayaan Facundo Pellistri. Een belletje naar Aston Villa zou ook zomaar kunnen. Daar speelt de talentvolle Jaden Philogene-Bidace.

En volgens Het Laatste Nieuws is ook hij in beeld bij Club Brugge. Philogene-Bidace staat onder contract bij Aston Villa, maar speelt zijn wedstrijden voor de beloften van de Premier League-club. Dit seizoen is hij met vijf doelpunten en twee assists in tien competitieduels goed op dreef. Hij staat te boeken als een groot talent, maar Aston Villa kan hem zomaar transfervrij de deur uit zien lopen. Zijn contract loopt komende zomer immers af.

Aston Villa hoopt Philogene-Bidace zijn verbintenis nog te kunnen verlengen, maar is daar nog tijd voor? Zijn perspectief in het eerste elftal lijkt nihil. Aston Villa draait mee in de subtop van de Premier League. Voor zijn ontwikkeling zou het goed zijn als hij zijn speelminuten op een hoger niveau gaat maken. Dat kan bij Club Brugge, dat nadrukkelijk op zoek is naar een vervanger van Diatta.

Daarom wordt ook Pellistri van Manchester United genoemd als optie. De Uruguayaan maakte in oktober 2020 de overstap naar Engeland, maar komt vooralsnog niet in de plannen voor van Ole Gunnar Solskjær. In de strijd om zijn handtekening zou Club echter niet de enige geïnteresseerde zijn. Naar verluidt zou ook het Spaanse Celta de Vigo het op Pellistri hebben gemunt.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws