Krmencik scoort voor Brugge
DORTMUND, GERMANY - NOVEMBER 24 : Michael Krmencik forward of Club Brugge during the UEFA Champions League Group stage - group F, 2nd leg match between Borussia Dortmund and Club Brugge at the Signal Iduna Park stadium on November 24, 2020 in Dortmund, Germany, 24/11/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

Krmencik poseert trots met sjaal van nieuwe werkgever

Begin 2020 betaalt Club Brugge zes miljoen euro voor de komst van Michael Krmencik. Nog geen jaar later krijgt de Tsjech te horen dat hij alweer mag vertrekken. Hij kende begin dit seizoen nog een opleving, maar die was slechts van korte duur. Inmiddels lijkt hij een nieuwe werkgever te hebben gevonden. Op social media gaan beelden rond waarop de aanvaller trots poseert met een sjaal van het Griekse PAOK. Krmencik komt in de tweede seizoenshelft op huurbasis uit voor de huidige nummer drie van Griekenland.

In januari 2020 verruilt Krmencik Viktoria Plzen voor Club Brugge. De aanvaller scoort in Tsjechië aan de lopende band. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. In zijn eerste duels voor Club Brugge weet hij echter niet te imponeren. Al snel is hij het mikpunt van kritiek. Bij de start van dit seizoen slaagt hij er niet in zijn criticasters de mond te snoeren. Philippe Clement houdt hem buiten de selectie voor de bekerfinale tegen Antwerp FC en in de competitie moet hij het doen met (korte) invalbeurten. Krmencik laat zijn koppie echter niet hangen en knokt zich dankzij zijn goede indruk op de trainingen in de basis.

Tegen achtereenvolgend Waasland-Beveren, Zulte-Waregem en Cercle is hij belangrijk met doelpunten en assists. De opleving blijkt echter slechts van korte duur. Hij krijgt vervolgens nog wel een aantal keer de kans van Clement, maar weet het vertrouwen van zijn trainer niet terug te betalen. Hij komt op 28 november voor het laatst in actie op bezoek bij Moeskroen. Zijn optreden die avond is tekenend voor zijn periode in Brugge. Hij wordt na een uur naar de kant gehaald. Clement doet vervolgens geen beroep meer op de Tsjech en vertelt in aanloop naar het bezoek aan KV Mechelen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

PAOK

Meerdere clubs schijnen wel oren te hebben naar de al dan niet tijdelijke komst van Krmencik. Ook Viktoria Plzen zou wel iets zien in een terugkeer. Het wordt echter geen hereniging met zijn oude club, maar een avontuur in Griekenland. Verschillende media berichtten eind vorige week al over de gesprekken tussen Club Brugge en PAOK. Die lijken zich in een vergevorderd stadium te bevinden. Krmencik zette maandagavond al zijn eerste stappen in Griekenland. Naar verluidt komt hij in het restant van het seizoen op huurbasis uit voor PAOK, de kampioen van 2019 en de huidige nummer drie van de Griekse Super League.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws