Krmencik scoort voor Brugge
DORTMUND, GERMANY - NOVEMBER 24 : Michael Krmencik forward of Club Brugge during the UEFA Champions League Group stage - group F, 2nd leg match between Borussia Dortmund and Club Brugge at the Signal Iduna Park stadium on November 24, 2020 in Dortmund, Germany, 24/11/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

Krmencik meteen trefzeker voor PAOK

FC PAOK nam het vandaag in de Griekse competitie op tegen Volos. De wedstrijd werd met 1-3 gewonnen door PAOK, en raad eens wie er meteen scoorde bij zijn debuut? Jawel, Krmenik maakte in de extra tijd zijn eerste goal voor PAOK.

Michael Krmencik kreeg van trainer Pablo García iets meer dan 20 minuten om zichzelf te laten zien. En dat lukte, want iets voor het eindsignaal kwam Krmencik alleen voor de keeper en schoot hij de bal via het been van de doelman in de netten. Alvast geen slechte start voor de Tsjech die voor de rest van het seizoen is uitgeleend aan PAOK.

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws