Michael Krmencik heeft gescoord voor Club Brugge
WAREGEM , BELGIUM - SEPTEMBER 20 : Michael Krmencik forward of Club Brugge celebrates after scoring during the Jupiler Pro League between Zulte Waregem and Club Brugge KV September 20, 2020 in Waregem , Belgium, 20/09/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photonews
© Philippe Crochet/Photo News

Krmencik blijft hoge ogen gooien in Griekenland

De komst van Bas Dost naar Club Brugge bracht nogal wat teweeg. Zo trok Siebe Schrijvers vorige week de deur op Jan Breydel achter zich dicht en tekende hij voor OH Leuven. Eerder vertrok Michael Krmencik al op huurbasis bij Blauw-Zwart. In België slaagde hij er niet in te imponeren, maar in Thessaloniki krijgen ze vooralsnog niet genoeg van hem.

Dat Club Brugge zich deze mercato zou versterken met een spits, diende zich natuurlijk al een lange tijd aan. Met David Okereke, Emmanuel Dennis, Youssouph Badji én Krmencik had Philippe Clement weliswaar voldoende opties voor de spits, maar geen van hen maakte een onbetwistbare indruk. Ook Krmencik slaagde er in zijn tweede halfjaar in Brugge niet te overtuigen. Een vertrek leek voor hem de beste oplossing, zeker gezien de komst van Dost.

Meerdere clubs toonden naar verluidt belangstelling in de Tsjech. Zo zag zijn oude club Viktoria Plzen wel heil in een hereniging. Krmencik zijn keuze viel echter op het Griekse PAOK. Zowel de huidige nummer drie van Griekenland als Krmencik zelf lijkt daar voorlopig geen spijt van te krijgen. Hij was immers al drie keer trefzeker voor zijn tijdelijke werkgever. Ook woensdagavond vond hij het net. In het bekerduel met Larissa stond hij voor de derde keer aan de aftrap. PAOK kende weinig moeite met de laagvlieger. Bij rust leidde de ploeg al met 2-0. Vlak na de pauze scoorde Krmencik de derde treffer. Het duel eindigde uiteindelijk in 5-0.

Zondag trof Krmencik nog doel tegen OFI. Ook toen was hij de maker van het derde doelpunt.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws