Simon Deli
BRUGGE, BELGIUM - SEPTEMBER 27 : Simon Deli defender of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Cercle Brugge at the Jan Breydel stadium on September 27, 2020 in Brugge, Belgium, 27/09/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Geen verrassingen in selectie voor duel met KV Oostende

Simon Deli zit ‘gewoon’ nog bij de selectie voor het duel van woensdagavond tegen KV Oostende. De Ivoriaan zou op de nominatie staan om te vertrekken, maar een transfer lijkt dus nog niet aan de orde. Emmanuel Dennis ontbreekt nog altijd.

Dat Deli tot de selectie behoort, wil overigens nog niet zeggen dat hij woensdagavond ook op de bank zit. Philippe Clement nam hem weliswaar op in de selectie voor het duel tegen Beerschot, maar had uiteindelijk geen plek voor hem op de bank. De Ivoriaan wordt al een tijdje in verband gebracht met een vertrek uit Brugge. Hij is zijn basisplaats verloren en lijkt geen vrede te hebben met een reservebeurt. Fenerbahçe zou hem naar verluidt graag willen overnemen, maar van serieuze interesse lijkt nog altijd geen sprake.

In tegenstelling tot Deli behoort Dennis wederom niet tot de 21 namen. De Nigeriaan keerde met een blessure terug uit de winterstop en is daar nog altijd niet volledig van hersteld. Ook Dennis hoopt deze mercato op een transfer. Hans Vanaken ontbreekt uiteraard nog in de thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Zondag, als KRC Genk op bezoek komt, kan Clement weer een beroep op hem doen.

KV Oostende kampt in tegenstelling tot Club Brugge met veel personele problemen. De nummer vijf van de Jupiler Pro League kan op Jan Breydel hoogstwaarschijnlijk geen beroep doen op zes spelers, waaronder aanvoerder Kevin Vandendriessche en oud-Club doelman Guillaume Hubert.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws