Bas Dost scoort bij zijn debuut voor Club Brugge
SINT-TRUIDEN, BELGIUM - JANUARY 10 : Bas Dost forward of Club Brugge celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Sint-Truidense VV and Club Brugge on January 10, 2021 in Sint-Truiden, Belgium, 10/01/2021 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews
©Vincent Kalut / Photonews

Frankfurt haalt ‘oude bekende’ als vervanger van Dost

Bas Dost kwam tijdens de wintermercato van Frankfurt naar Club Brugge. Een gouden zet, want Dost scoorde al in zijn eerste wedstrijd voor Blauw-Zwart. Frankfurt vond in een oude bekende de oplossing om het vertrek van Dost op te vangen.

Niemand minder dan de Serviër Luka Jovic zal het vertrek van Bas Dost bij Frankfurt moeten opvangen. De 23-jarige aanvaller vertrok in de zomer van 2019 bij Frankfurt richting Real Madrid.

Daar wist hij geen potten te breken, ondanks een transfersom van 60 miljoen euro. Zidane stelde hem dit seizoen nog maar vijf keer op. Real Madrid zou Jovic voor de rest van dit seizoen verhuren aan Frankfurt. Sinds zijn komst in 2019 scoorde de spits amper twee keer voor Real.

”We moeten nog enkele details regelen, zoals de medische testen. Als alles goed gaat, keert hij snel terug bij ons”, zei Fredi Bobic, de sportief directeur van Frankfurt, voor de aftrap van het bekerduel tegen Bayer Leverkusen bij Sky Sports.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws