OOSTENDE, BELGIUM - OCTOBER 19 : Siebe Schrijvers forward of Club Brugge pictured at Ostend-Bruges airport before their departure to Zenit for the UEFA Champions league match against FK Zenit Sint-Petersburg. on October 19, 2020 in Oostende, Belgium, 19/10/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
© Gvg/Photo News

Fans reageren teleurgesteld op vertrek Schrijvers

Met Bas Dost en Stefano Denswil sloeg Club Brugge al een belangrijke dubbelslag op de transfermarkt. Ook wat betreft uitgaande transfers laat de landskampioen en koploper flink van zich horen. Na Michael Krmencik staat nu ook Siebe Schrijvers op het punt te vertrekken. Sterker nog, zijn transfer naar OH Leuven schijnt al zo goed als rond te zijn.

Zijn vertrek zat er al langer aan te komen. Schrijvers kwam in de zomer van 2018 over van KRC Genk, waar hij zich toonde als groot talent. Ook in zijn eerste seizoen voor Club Brugge liet hij zien een schone toekomst voor zich te hebben. Het vertrek van Ivan Leko en de komst van Philippe Clement na dat seizoen pakten echter niet goed uit voor Schrijvers. De aanvaller zat steeds vaker op de bank. Hoewel hij in het afgelopen seizoen nog tot een mooi aantal van 34 wedstrijden kwam, werd al duidelijk dat hij niet in Clement zijn plannen voor kwam.

Dit seizoen begon hij weliswaar nog aan de aftrap van de duels met KAS Eupen en Beerschot op respectievelijk de tweede en derde speeldag, maar daar is ook alles mee gezegd. Clement deed vervolgens nog maar tien keer een beroep op hem. Tijdens het recente bezoek aan STVV kreeg hij slechts vijf minuten afscheid. Naar verluidt hoeft Schrijvers alleen nog zijn handtekening te zetten onder een contract bij OH Leuven. Zodoende komt er na 85 wedstrijden, 16 goals en 13 assists een einde aan het huwelijk tussen Club Brugge en Schrijvers. Daar is niet iedereen blij mee, blijkt uit reacties op Twitter. ”Daar zullen ze bij Club nog spijt van krijgen”, klinkt het onder meer.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws