Bas Dost viert zijn treffer tegen KV Oostende
BRUGGE, BELGIUM - JANUARY 20: Bas Dost of Club Brugge celebrates after scoring the 1-1 goal during the Jupiler Pro league match between Club Brugge and KV Oostende at the Jan Breydelstadion on January 20, 2021 in Brugge, Belgium, 20/01/2021. (Photo by Tomas Sisk / Photo News)
© Ts/Photo News

Dost geeft toe: ‘Ik zat echt stikkapot’

Bas Dost prikte woensdagavond alweer zijn derde treffer binnen voor Club Brugge. Daarmee speelde hij, evenals Simon Mignolet, een belangrijke rol in de overwinning op KV Oostende. De Nederlander nadert zijn beste vorm.

Nee, Dost heeft niet lang de tijd nodig gehad om te laten zien waarom Club Brugge hem zo dolgraag wilde hebben. Hij bewees zich in het shirt van onder anderen SC Heerenveen, VFL Wolfsburg en Sporting Club als echte doelpuntenmachine en ook in België is hij dus goed op dreef. De aanvaller weet dat hij nog veel meer kan brengen. ”Het is wel heftig geweest voor mij de afgelopen twee weken. Pittige trainingen en drie wedstrijden die elkaar in sneltempo opvolgen”, vertelde de spits na afloop van de wedstrijd. ”Met de ploeg gaat het natuurlijk zeer goed, maar ik merk bij mezelf dat er nog veel rek in zit.”

Dost liet zich bij zijn debuut al vroegtijdig naar de kant halen. Tegen Oostende maakte hij voor de eerste keer in het shirt van Club Brugge de negentig minuten vol. ”Ik voel dat ik per wedstrijd een paar procentjes beter in mijn ritme kom, maar ik zit ook echt stikkapot na deze 90 minuten”, was hij eerlijk. ”Alle lof trouwens voor Oostende dat het ons heel lastig heeft gemaakt. Gelukkig pakt Simon die penalty, waardoor het 2-1 bleef.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws