Vandendriessche van KV Oostende
OOSTENDE, BELGIUM - NOVEMBER 21 : Team captain Kevin Vandendriessche midfielder of KV Oostende looks on during the Jupiler Pro League match between KV Oostende and Royal Antwerp FC at the DIAZ Arena on November 21, 2020 in Oostende, Belgium, 21/11/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

‘Coronavirus slaat nog eens toe bij KV Oostende’

KV Oostende is bezig aan een sterk seizoen. De ploeg staat op een knappe vijfde plaats. Woensdagavond is het te gast op Jan Breydel. Alexander Blessin moet maar liefst zes spelers missen wegens het coronavirus.

Zaterdagavond kon Blessin in de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk al geen beroep doen op Guillaume Hubert, Brecht Capon, Arthur Theate en François Marquet. Laatstgenoemde is al langer niet inzetbaar door het coronavirus. Na de nieuwe testronde blijken ook aanvoerder Kevin Vandendriessche en Theo Ndicka sporen van COVID-19 in hun bloed te hebben. Althans, dat meldt Het Laatste Nieuws. Volgens de eigen kanalen van KV Oostende behoren zowel Vandendriessche en Ndicka wel ‘gewoon’ tot de wedstrijdselectie.

Het viertal Hubert, Capon, Theate en Marquet wordt woensdag opnieuw getest. Zij zitten allemaal nog in zevendaagse quarantaine. Het virus zet voor Hubert dus een streep door een terugkeer op Jan Breydel. De doelman vertrok afgelopen zomer definitief bij Club Brugge. Vorig jaar kwam hij al op huurbasis uit voor Cercle.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws