Club NXT, de beloften van Club Brugge
LOKEREN, BELGIUM - NOVEMBER 14 : The players of Club Brugge NXT pictured before the 1B Pro League match between Club Brugge NXT and KVC Westerlo at the Daknam stadium on November 14, 2020 in Lokeren, Belgium, 14/11/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Club NXT heeft beet: vervanger van Baeten is binnen

Club NXT nam onlangs afscheid van Thibo Baeten. De aanvaller stond te boeken als groot talent, was in het bezit van een aflopend contract, maar besloot om dat niet te verlengen. Baeten vertrok naar NEC. Met Daniel Pérez heeft Club Brugge een vervanger aangetrokken.

De komst van Pérez diende zich al wat langer aan. Zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws berichtte onlangs dat de Venezolaanse spits onderweg was naar Brugge. Pérez staat in zijn thuisland te boeken als groot talent. Dat bewees hij in de afgelopen maanden. In 23 competitiewedstrijden voor Metropolitanos FC was hij acht keer trefzeker. Club Brugge betaalt naar verluidt 250.000 euro voor de spits. Hij arriveerde van de week al in Brugge, maar moet eerst tien dagen in quarantaine. In het hotel waar hij verblijft, gaat hij aan de slag met een personal trainer om fit te blijven.

Hij zal vervolgens aansluiten bij Club NXT. Zoals hierboven vermeld, kunnen de beloften een scorende spits goed gebruiken. Coach Rik De Mil zag Baeten, zijn topscorer, immers vertrekken naar NEC. Baeten was in de eerste seizoenshelft goed op dreef. Hij scoorde zes keer in 1B. Club NXT hervatte de competitie vorige week met een 3-1 nederlaag bij Lierse Kempenzonen. Zondagmiddag gaan de beloften op bezoek bij Seraing. Het belooft een pittige middag te worden voor De Mil en zijn manschappen. Eerder dit seizoen was Seraing immers met 6-1 en 0-4 te sterk.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws