BRUGGE, BELGIUM - OCTOBER 04 : Odilon Kossounou defender of Club Brugge pictured while Krepin Diatta forward of Club Brugge celebrates scoring the opening goal during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and RSC Anderlecht on October 4, 2020 in Brugge, Belgium, 4/10/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photonews
©Jan De Meuleneir / Photonews

Club Brugge mogelijk tussenstation voor Nederlands toptalent

Club Brugge heeft zijn ogen laten vallen op een 18-jarige Nederlandse centrale verdediger.

Volgens Het Laatste Nieuws wil Club Brugge een poging ondernemen om Melayro Bogarde binnen te halen. Het 18-jarige neefje van de Nederlandse international Winston Bogarde is momenteel aan de slag bij het Duitse Hoffenheim.

Bogarde lijkt uit het juiste hout gesneden om bij Barcelona, Ajax Amsterdam, Borussia Dortmund of zelfs AC Milan terecht te komen, want die ploegen hebben allemaal interesse in de centrale verdediger.

Club Brugge zou wel eens de ideale tussenstap richting een topploeg kunnen zijn.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws