Philippe Clement in de wedstrijd tegen Genk
BRUGGE, BELGIUM - JANUARY 24 : Philippe Clement head coach of Club Brugge gestures during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KRC Genk at the Jan Breydel stadium on January 24, 2021 in Brugge, Belgium, 24/01/2021 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Clement wil weinig kwijt over in- of uitgaande transfers

De wintermercato brengt op Jan Breydel meer teweeg dan in eerste instantie misschien de verwachting was. Met nog enkele dagen tot het verstrijken van de markt, lijken we nog het nodige te kunnen verwachten. Tijdens de persconferentie in aanloop naar de derby tegen Cercle wilde Philippe Clement daar echter weinig over kwijt.

Afgelopen week nam Club Brugge afscheid van Krépin Diatta. De Senegalees kende een sterke eerste seizoenshelft en was met tien treffers zelfs clubtopscorer. Vorige week maakte hij nog de winnende in de thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Dat bleek zijn laatste wapenfeit te zijn in het shirt van Club Brugge. Een dag later vertrok hij immers naar AS Monaco. Blauw-Zwart hoopt in het slotstuk van de transfermarkt nog met een vervanger van Diatta op de proppen te komen.

Daarnaast lijkt Simon Deli deze mercato nog te vertrekken bij Club Brugge. Fenerbahçe en Saint-Etienne hebben wel oren naar zijn komst. Het voorstel van de Turken maakte echter geen indruk op Vincent Mannaert, terwijl Deli voorlopig bedankte voor een transfer naar Saint-Etienne. Woensdagmiddag wilde Clement niets concreets kwijt over eventuele in- en/of uitgaande transfers. ”Ik ga niet over specifieke spelerdossiers spreken. Er zijn altijd geruchten die niet kloppen of wel kloppen. We zullen zien wanneer er een akkoord is met een bepaalde speler en dan verder bouwen. En ondertussen vooral verder werken met de spelers die er zijn.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws