WESTKAPELLE, BELGIUM - JANUARY 04 : Bas Dost forward of Club Brugge pictured during the first training session of the year 2021 for Club Brugge at the training grounds at the Belfius Basecamp on January 4, 2021 in Westkapelle, Belgium, 4/01/2021 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photonews
© Jan De Meuleneir/Photo News

Clement neemt Dost ‘gewoon’ mee naar Beerschot

Philippe Clement kan tijdens het bezoek aan Beerschot ‘gewoon’ een beroep doen op Bas Dost. De Nederlander was in de afgelopen dagen een twijfelgeval, maar is blijkbaar fit genoeg om in actie te komen. Ook Simon Deli is van de partij. De Ivoriaan staat op de nominatie om te vertrekken bij Club Brugge.

Een aantal maanden later dan gehoopt, verruilde Dost Eintracht Frankfurt dan toch voor Club Brugge. De boomlange spits was bij zijn debuut op STVV direct trefzeker voor zijn nieuwe werkgever. Na 45 minuten zat zijn wedstrijd er echter alweer op. Na afloop liet Dost weten dat hij zich uit voorzorg liet wisselen. Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag vertelde Clement echter dat Dost van de week apart van de groep heeft getraind.

Hij zou zaterdag ‘wellicht’ weer aansluiten bij de groep. Dat lijkt te zijn gebeurd, gezien de 21 namen die Clement morgen meeneemt naar Beerschot. Dost maakt immers ‘gewoon’ deel uit van de wedstrijdselectie. Ook Deli is dus nog van de partij. De Ivoriaan lijkt deze mercato te vertrekken bij Blauw-Zwart. Fenerbahçe zou geïnteresseerd zijn en inmiddels ook een aanbieding hebben gedaan. De kans dat Deli op Beerschot in actie komt, lijkt niet heel groot. Brandon Mechele is hem inmiddels voorbijgestreefd en Stefano Denswil is volgens Clement fit genoeg om minuten te maken.

Cisse Sandra, die na het vertrek van Siebe Schrijvers naar OH Leuven de stap maakte naar de A-kern, is nog niet van de partij. Hetzelfde geldt voor Emmanuel Dennis. De Nigeriaan trainde evenals Dost apart van de groep, ook vandaag. Hans Vanaken is uiteraard nog geschorst.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws