Club NXT speelt gelijk tegen lokeren
© Ts/Photo News

Clement haalt talentvolle Sandra bij de selectie

Na Michael Krmencik heeft nu ook Siebe Schrijvers de deur op Jan Breydel achter zich dicht getrokken. Club Brugge lijkt alleen bij een vertrek van Emmanuel Dennis op zoek te gaan naar een nieuwe aanvaller. Tot die tijd mag Cisse Sandra (17) hopen op speelminuten.

Bas Dost had eigenlijk van de zomer al de overstap moeten maken naar Club Brugge, maar toen kwam het er nog niet van. Vlak voor kerst hadden de Belgen meer succes. De Nederlander zette zijn handtekening onder een contract voor anderhalf jaar. Zijn komst brengt veel teweeg in de selectie. Krmencik vertrok onlangs al op huurbasis naar het Griekse PAOK en nu is ook Schrijvers vertrokken. De 24-jarige verkast naar OH Leuven, waar hij een contract voor 3,5 jaar heeft getekend.

Het is geen geheim dat Club Brugge deze mercato ook nog een oplossing hoopt te vinden voor Dennis. De Nigeriaan komt eigenlijk al een tijdje niet meer voor in de plannen van Philippe Clement. Hij leek van de zomer al een nieuwe stap te maken, maar toen meldde zich geen enkele club met een serieus bod op de stoep van Club. Deze mercato zou het er zomaar wel van kunnen komen. Alleen dan lijkt Blauw-Zwart op zoek te gaan naar een nieuwe aanvaller. Voorlopig vult Clement zijn selectie aan met Sandra. De aanvallende middenvelder maakt de stap van Club NXT naar de A-kern.

De beloften maken dit seizoen hun debuut in de Eerste Klasse B. Sandra kwam in de eerste seizoenshelft in acht wedstrijden in actie. Daarin scoorde hij één keer, thuis tegen Lommel SK. Met zijn zestien jaar werd hij daarmee de jongste doelpuntenmaker ooit in het Belgisch betaald voetbal.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws