Foto: ©Blue Army

De Fauw wil geen geld verwedden op vergunning nieuw stadion

Het stadiondossier van Club Brugge blijft een moeilijk geval. In een interview met de Brugse burgemeester Dirk de Fauw kwam het nieuwe voetbalstadion voor Blauw-Zwart ook ter sprake. 

De Brugse burgemeester Dirk de Fauw gunt Club Brugge het nieuwe voetbalstadion waar het al jaren van droomt. Voorzitter Bart Verhaeghe hoopt dat de definitieve vergunning er dit jaar echt komt. 

De Brugse burgervader aarzelt als hij met die uitspraak geconfronteerd wordt. ”Ik zou daar geen geld op verwedden”, zegt hij aan de Krant van West-Vlaanderen

De enige zekerheid die er momenteel is aldus de Fauw is wat de ploegen haalbaar zien. ”Ik weet waar we moeten landen, maar ik weet niet wanneer we zullen landen. Cercle wil een kleiner stadion bouwen langs de Blankenbergse Steenweg. Club zal een nieuw stadion bouwen op de huidige site.”

Niet de inhoud is dus het grote probleem, maar wel de vorm van het werk. ”Het kán dat er dit jaar een vergunning komt, maar dan mogen er niet veel nieuwe procedures komen. Weet u wat het probleem is? Dat er geen termijn staat op die procedures. Die kunnen eeuwig aanslepen.”

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws