Philippe Clement en Vincent Mannaert verwelkomen binnenkort Pérez
DOHA, QATAR - JANUARY 10 : Philippe Clement head coach of Club Brugge and Vincent Mannaert manager of Club Brugge pictured during the training session of Club Brugge during the winter camp in Doha , on January 10, 2020 in Doha, Qatar, 10/01/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
© Jimmy Bolcina/Photo News

‘Aanwinst Pérez arriveert in Brugge, eerst in quarantaine’

De zoektocht van Club Brugge naar een nieuwe spits was bijna wanhopig te noemen. Dat bleek ook uit de keuzes die Philippe Clement maakte binnen de lijnen. Met de komst van Bas Dost is dat probleem in ieder geval voorlopig verholpen. Ondertussen deed Blauw-Zwart ook al zaken voor de toekomst. Daniel Pérez (19) zou inmiddels zijn gearriveerd in Brugge.

Binnenlandse media pakten onlangs uit met de mogelijke komst van de Venezolaanse spits. Pérez staat in zijn thuisland te boeken als groot talent. Dat bewees hij met zijn prestaties voor Metropolitanos FC. Pérez was in de afgelopen maanden goed op dreef. Club Brugge staat erom bekend talenten op jonge leeftijd naar België te halen. Nu shopt het dus ook weer eens in Zuid-Amerika. De verwachting is dat Pérez in eerste instantie aansluit bij Club NXT, dat onlangs spits Thibo Baeten zag vertrekken naar NEC. Daarmee leverden de beloften veel doelpunten in.

Op Twitter circuleren beelden dat Pérez inmiddels is gearriveerd in Brugge. Het zal echter nog wel even duren voordat hij voor het eerst zijn opwachting kan en mag maken voor NXT. Naar verluidt moet de aanvaller eerst tien dagen in quarantaine. In de tussentijd zal hij te werk gaan met een personal trainer om fit te blijven. Volgens de berichten op Twitter tekent hij een contract tot de zomer van 2025. Op den duur zal hij met Youssouph Badji moeten uitvechten wie de eerste spits van Club Brugge wordt.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws