Loïs Openda bij het Nederlandse Vitesse © Orange Pictures / Photo News
© Orange Pictures / Photo News

Loan Watch: Hoe presteren de door Club uitgeleende spelers?

Blauw-zwart leent dit moment seizoen zes spelers uit, Loïs Openda, Kaveh Rezaei, Siemen Voet, Thibault Vlietinck, Karlo Letica en Luan Peres. Hoe presteerden ze dit weekend bij hun clubs? Een klein overzicht.

Loïs Openda – Vitesse

De jonge Belg blijft goed presteren bij het Nederlandse Vitesse. Afgelopen zondag was Openda goed voor de enige assist bij een 1-0 overwinning tegen het Rotterdamse Feyenoord. Het doelpunt kwam van Oussama Darfalou. Openda werd na zo’n 70 minuten vervangen. Vitesse draait op dit moment mooi mee aan de kop van het klassement, met 29 punten staan ze op de derde plaats. Alleen Ajax (33ptn) en PSV (30ptn) doen beter.

Kaveh Rezaei – Charleroi

De Iraanse spits ligt nog altijd in de lappenmand, hij heeft nog last van de psoas (een spier in de lendenen). Zijn club, Sporting Charleroi, won afgelopen vrijdag met 1-0 van Anderlecht na een doelpunt van Gholizadeh in de extra tijd. De Zebra’s staan op dit moment op de derde plaats in het klassement, op drie punten van leider Club.

Siemen Voet – KV Mechelen

De jonge verdediger testte afgelopen week voor de tweede keer positief op het coronavirus. Hij zat dus niet in de selectie voor de wedstrijden tegen Club Brugge en OH Leuven. De Mechelaars verloren op donderdag met 0-3 van blauw-zwart, maar wonnen wel afgelopen zondag met 1-2 tegen het Leuven van Marc Brys. De Antwerpenaren delen op dit moment de voorlaatste plaats met Moeskroen.

Thibault Vlietinck – OH Leuven

Vlietinck speelde afgelopen zondag een volledige wedstrijd mee tegen het KV Mechelen van Siemen Voet. De jonge middenvelder had geen aandeel in het doelpunt van spits Thomas Henry en pakte vlak voor de rust een gele kaart. OH Leuven staat op dit moment op een gedeelde vierde plaats in het klassement, samen met Anderlecht.

Karlo Letica – UC Sampdoria

De Kroatische doelman komt in Italië nauwelijks aan de bak bij UC Sampdoria. Dit seizoen mocht hij slechts een keer tussen de palen staan, in de gewonnen Coppa Italia-wedstrijd tegen laagvlieger Salernitana (1-0). Dat was al geleden van eind oktober. Sampdoria won afgelopen zaterdag met 3-1 tegen Crotone, daarmee staan ze op de tiende plaats in het klassement.

Luan Peres – Santos FC

De Braziliaanse verdediger zat afgelopen zondag niet in selectie van zijn ploeg Santos FC, waar hij al wordt uitgeleend sinds de zomer van vorig jaar. Tegen laagvlieger Vasco Da Gama gingen Santos met 1-0 onderuit.  Daarmee staan ze op dit moment op een achtste plaats in de Braziliaanse Série A.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws