Foto: ©Blue Army

‘Misplaatste uitlatingen’ Vanaken onthuld, Club Brugge gaat niet akkoord

Hans Vanaken kreeg een schorsingsvoorstel van vier weken voorgeschoteld na zijn rode kaart tegen KAS Eupen. Het Bondsparket veroordeelde niet alleen de fout van de Club Brugge-sterkhouder, maar ook zijn reactie nadien.

Volgens journalist Jarno Bertho van VTM Nieuws ging Vanaken over de schreef na zijn rode kaart en wil het Bondsparket een voorbeeld stellen. “Fucking schijtregels. Onnozelaars. Fucking hell”, zou Vanaken onder meer geroepen hebben in het zicht van de camera’s.

Club Brugge gaat overigens niet akkoord met de straf en zal in beroep gaan. Vanaken dreigt de wedstrijden tegen STVV, Beerschot, KV Oostende en de topper tegen KRC Genk te moeten missen.

Reacties

guest
5 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws