Loan Watch: Openda scoort zijn zesde, Voet en Rezaei nog altijd buiten strijd

Thibault Vlietinck, door Club Brugge verhuurd aan OHL
LEUVEN, BELGIUM - DECEMBER 26 : Thibault Vlietinck forward of OHL battles for the ball with Andrew Hjulsager midfielder of KV Oostende during the Jupiler Pro League match between Oud-Heverlee Leuven and KV Oostende on December 26, 2020 in Leuven, Belgium, 26/12/2020 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
©Photo by Peter De Voecht

Blauw-Zwart leent dit seizoen zes spelers uit: Loïs Openda, Kaveh Rezaei, Siemen Voet, Thibault Vlietinck, Karlo Letica en Luan Peres. Hoe presteerden zij dit weekend bij hun clubs? Een klein overzicht.

Loïs Openda – Vitesse

Openda scoorde woensdag zijn zesde doelpunt van het seizoen in de wedstrijd tegen AZ. Hij speelde zo’n 80 minuten mee maar kon niet verhinderen dat Vitesse met 3-1 verloor. Vitesse sluit 2020 af met een gedeeld derde plaats (samen met Feyenoord), AZ nadert tot op twee punten. Ajax blijft leider.

Kaveh Rezaei – Sporting Charleroi

Rezaei begon uitstekend aan het seizoen. Met zijn doelpunten schoot hij Charleroi hoogstpersoonlijk naar de koppositie. De aanvaller komt echter al een tijdje niet meer in actie. Ook dit weekend kwam de Iraniër niet aan spelen toe. Hij heeft nog altijd last van een blessure en zat dus niet in de selectie voor wedstrijd tegen Antwerp. Charleroi kwam op voorsprong via een owngoal van Seck, maar verloor alsnog met 2-1. De doelpunten kwamen van Benavente en Mbokani. Charleroi blijft derde, op twee punten van Genk en zes punten van leider Club.

Siemen Voet – KV Mechelen

Voet is nog niet voldoende hersteld van Covid-besmetting en zat dus niet in selectie voor de degradatietopper tegen Moeskroen. KV Mechelen won met 2-1. Mechelen staat nu op de dertiende plaats, met drie punten voorsprong op voorlopige degradanten STVV en Moeskroen.

Thibault Vlietinck – OH Leuven

Vlietinck is speelde afgelopen zaterdag zo’n 80 minuten mee in de verloren wedstrijd tegen KV Oostende. Leuven kwam op voorsprong via Malinov, maar kon geen stand houden. Oostende ging erop en erover en won met 1-2. Bij het Leuvens doelpunt was Vlietinck niet betrokken. OH Leuven staat nu op de zesde plaats in klassement, Oostende is gedeeld negende.

Karlo Letica – UC Sampdoria

Letica komt nauwelijks aan spelen toe bij het Italiaanse Sampdoria. Afgelopen woensdag geraakte de Kroatische doelman opnieuw niet van de bank in de met 2-3 verloren wedstrijd tegen Sassuolo. Sampdoria staat nu op elfde plaats in Serie A, AC Milan blijft leider.

Luan Peres – Santos FC

Peres speelde afgelopen zondag de volledig wedstrijd mee met het Braziliaanse Santos. De wedstrijd tegen Ceara (tiende in het klassement) eindigde met een 1-1 gelijkspel. Santos sluit het jaar af met een achtste plaats in de Braziliaanse Série A. Sao Paolo staat aan de leiding met 14 punten meer dan Santos.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws