Kaveh Rezai bij Charleroi
BEVEREN, BELGIUM - AUGUST 31 : Kaveh Rezai forward of Charleroi pictured during the Jupiler Pro League match between Waasland Beveren and Charleroi at the Freethiel stadion on August 31, 2019 in Beveren, Belgium, 31/08/2019 ( Photo by Philippe Crochet/ Photonews
©Philippe Crochet/ Photonews

Loan Watch: De prestaties van de eerste seizoenshelft

Club Brugge wilde zich in de afgelopen transferperiode maar al te graag versterken. Het duurde echter even voordat de eerste aanwinst een feit was. Op de valreep presenteerde de landskampioen Noa Lang. Zijn komst bleek gelukkig een schot in de roos. Terwijl het betreft de nieuwkomer dus niet zo wilde vlotten, trok een aantal spelers de deur op Jan Breydel (tijdelijk) achter zich dicht. Hun prestaties in de eerste seizoenshelft onder de loep.

Kaveh Rezaei

David Okereke, Michael Krmencik, Emmanuel Dennis en daar kwam tijdens de voorbereiding Youssouph Badji ook nog eens bij. Philippe Clement begon het nieuwe seizoen met maar liefst vier spitsen. Menig trainer zou jaloers zijn geweest op Clement, ware het niet dat twee van hen nog niet voldeden aan de verwachtingen. Zowel Okereke als Krmencik streek in het afgelopen seizoen voor veel geld neer in Brugge. Men was echter nog niet overtuigd van hun prestaties, alhoewel moet worden gezegd dat Krmencik door het coronavirus niet heel vaak in actie kon komen.

Terwijl vooral Okereke sukkelde met zijn vorm, maakte Kaveh Rezaei indruk in het shirt van Charleroi. Club Brugge besloot hem na één seizoen te verhuren aan Charleroi. Dat pakte goed uit voor de Iraniër. Hij was twaalf keer trefzeker in 22 competitiewedstrijden. Zodoende speelde hij een belangrijke rol in het elftal dat verrassend als derde eindigde. De verwachting was dat Clement Rezaei een nieuwe kans zou gunnen, maar niets bleek minder waar. Nog voor het nieuwe seizoen officieel van start ging, kreeg hij te horen dat er in Brugge weinig perspectief voor hem was. Charleroi was er uiteraard als de kippen bij om hem nog voor een seizoen te huren.

Charleroi draait wederom mee in de top. Met zes doelpunten in dertien competitieduels is Rezaei ook dit seizoen goed op dreef. Vooral in zijn eerste wedstrijden vond hij het doel erg eenvoudig. Met vier treffers in zijn eerste vijf duels schoot hij Charleroi hoogstpersoonlijk naar de koppositie. De afgelopen wedstrijden moest hij echter aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure.

Bekijk hier de hoogtepunten van het duel tussen Charleroi en Beerschot, waarin Rezaei twee keer trefzeker was.

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws