Bas Dost de nieuwe spits van Club Brugge
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 28 : New signing for Club Brugge Bas Dost, a dutch forward player followed during his first day at his new club for medical tests, photoshoot, social at the Club Brugge Belfius Basecamp on December 28, 2020 in Brugge, Belgium, 28/12/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Dost is van Club: herbeleef zijn eerste dag

Eindelijk is Bas Dost speler van Club Brugge. De Belgen hadden hem graag afgelopen zomer al naar Brugge gehaald, maar dat kwam er toen nog niet van. Een aantal maanden later dus wel. De verwachtingen zijn hooggespannen rond de Nederlander. Als speler van onder meer SC Heerenveen, VFL Wolfsburg en Sporting Club heeft hij zich immers al bewezen als veel en makkelijk scorende spits. Dost zelf kijkt er in ieder geval heel erg naar uit om te schitteren voor zijn nieuwe werkgever. Dat vertelde hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Herbeleef hieronder zijn eerste dag op de club!

Zoals bekend was Club Brugge afgelopen transferperiode ook al in de race voor Dost. Philippe Clement wilde er graag een spits bij hebben. De Nederlander voldeed in Clement zijn ogen aan alle eisen om de nieuwe spits van Club Brugge te worden. Zelf stond Dost welwillend tegenover een overgang naar België. De onderhandelingen tussen Blauw-Zwart en Dost zijn werkgever Eintracht Frankfurt liepen echter op niets uit. De Duitsers verlangden in de ogen van de kampioen van België een te hoge transfersom voor hun spits. Dost verdween echter niet van de radar van Vincent Mannaert en Clement.

”Na mijn laatste wedstrijd met Frankfurt is er weer contact geweest met Club Brugge. Uiteindelijk is het allemaal nog snel gegaan. Club Brugge heeft laten zien dat ze me heel graag wilden hebben. Dat merkte je aan alle kanten. Naar dat gevoel ben je als speler altijd op zoek. Ik zag het hele verhaal van de club zitten”, aldus de spits in gesprek met het Algemeen Dagblad. Nadat Dost met succes de medische testen aflegde, zette hij zijn handtekening onder een contract dat hem voor minstens anderhalf jaar verbindt aan Club Brugge.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws