BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 23 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Beerschot VA at the Jan Breydel stadium on August 23, 2020 in Brugge, Belgium, 23/08/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

De namen: Clement neemt 20 man mee naar Mechelen

Zoals verwacht kan Philippe Clement donderdagavond nog geen beroep doen op Ruud Vormer. De Nederlander testte in aanloop naar het recente bezoek aan Antwerp FC positief op COVID-19. Ook Ethan Horvath en Siebe Schrijvers zijn er tegen KV Mechelen nog niet bij. Zij zitten ook in quarantaine.

”Het is natuurlijk flink balen dat corona nu ook bij mij is geconstateerd, maar gelukkig heb ik geen klachten en voel ik me goed. Hopelijk blijft dat zo. Komende vrijdag word ik weer getest, tot die tijd zal ik thuis bij de kinderen blijven. Inmiddels weet ik wat me op dat vlak te wachten staat”, vertelde Vormer in een uitgebreid gesprek met Voetbal International. Ook zonder zijn aanvoerder was Club Brugge afgelopen zondag te sterk voor Antwerp FC. Dankzij de overwinning op de Bosuil heroverden Clement en co de koppositie op Genk.

Naast Vormer, Horvath en Schrijvers is ook Emmanuel Dennis niet van de partij in Mechelen. De aanvaller vertrok na afloop van de match in Antwerpen naar zijn thuisland Nigeria. Daar woonde hij woensdagmiddag de begrafenis van zijn broer bij. Hij kwam vorige week maand om tijdens een zeilrace in het Nigeriaanse Lagos. Dennis wordt donderdagavond terug verwacht in België.

Ook KV Mechelen wordt geveld door een corona uitbraak. De laagvlieger mist Simon Voet in het duel met Club Brugge. De centrale verdediger legde deze week opnieuw een positieve coronatest af. Ook de technische staf van Mechelen is zwaar getroffen door het virus. Hoofdcoach Wouter Vrancken en keeperstrainer Stef Pauwels zijn de enige leden van de staf die geen sporen van COVID-19 in hun bloed hebben.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws