Emmanuel Dennis
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 8 : Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Sporting Charleroi on August 08, 2020 in Brugge, Belgium, 8/08/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
© Gvg/Photo News

Club steekt rouwende Dennis een hart onder de riem

Dat voetbal slechts een bijzaak is, blijkt maar weer eens. Emmanuel Dennis rouwt al een aantal weken om het verlies van zijn broer, Popti Emmanuel Dennis. Hij kwam op 28 november jongstleden om tijdens een zeilrace in het Nigeriaanse Lagos. Zijn boot kapseisde door een alsnog ongekende reden, schrijft Club Brugge op zijn website.

Er werd met man en macht gezocht naar Dennis zijn broer. Een intense zoekactie mocht echter niet baten. ”Popti Emmanuel Dennis was in Nigeria gekend als een zeer gerenommeerd en ervaren zeiler die zijn land onder meer vertegenwoordigde op de Africa Games. Als lid van de Nigeriaanse zeemacht nam hij ook geregeld deel aan internationale regatta”, klinkt het.

Hoewel Dennis afgelopen zondag wel tot de wedstrijdselectie behoorde, kwam hij al niet in actie tegen Antwerp FC. De aanvaller vertrok na afloop van de met 0-2 gewonnen match naar zijn thuisland. Vandaag vindt daar de begrafenisplechtigheid plaats. Donderdagavond wordt Dennis terug in België verwacht. Voor Club Brugge staat dan het bezoek aan Mechelen op het programma. Dat duel lijkt Dennis dus aan zich voorbij te moeten laten gaan.

”De Club Brugge-familie biedt zijn innige blijken van deelneming aan de familie van Emmanuel Dennis aan bij dit pijnlijk verlies”, besluit de club het trieste bericht. De rappe aanvaller kwam vooralsnog dertien keer in actie. Hij maakt een moeilijk seizoen door. In die dertien wedstrijden kwam hij één keer tot scoren, op bezoek bij Zenit. Mede dankzij zijn treffer beleefde Club Brugge daar een historische avond.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws