Club NXT speelt gelijk tegen lokeren
© Ts/Photo News

Club NXT sluit 2020 af in mineur

Club NXT is er niet in geslaagd de eerste seizoenshelft met een opsteker af te sluiten. De beloften maken dit seizoen hun debuut in de Eerste Klasse B, maar spelen vooralsnog geen rol van betekenis. NXT staat roemloos onderaan. Vrijdagavond kwam daar geen verandering in: Lommel SK was met 0-2 te sterk.

De beloften beginnen elke week met de beste bedoelingen aan de wedstrijd. Vrijdagavond mocht Yari Stevens, die toevallig ook zijn zeventiende verjaardag vierde, voor de eerste keer aan de aftrap beginnen. De start van NXT was ondanks de goede bedoelingen, niet best. Na nog geen kwartier spelen namen de gasten uit Lommel al de leiding. Thordarson kopte de bezoekers op voorsprong. De beloften lieten hun koppies niet hangen en gingen op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg zette wel aan, maar slaagde er niet in om echt gevaarlijk te worden. Bij rust was de tussenstand dan ook 0-1 in het voordeel van Lommel SK.

In de tweede helft vervolgde NXT de zoektocht naar de gelijkmaker, maar moest het lijdzaam toezien hoe de bezoekers het overwicht hadden. Lommel hield de beloften van Club Brugge echter lang in de wedstrijd. Tot de tweede minuut van de blessuretijd. Een doelpunt van Zaroury gooide het duel achter slot en grendel: 0-2. Club NXT verloor zodoende voor alweer de tiende keer in vijftien wedstrijden. De ploeg won slechts één keer en is dan ook hekkensluiter. De achterstand op Lierse Kempenzonen, de voorlaatste, bedraagt drie punten. Lierse Kempenzonen komt zaterdagavond nog in actie tegen RWDM.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws