Bas Dost (Frankfurt) Koeln, 18.10.2020, Fussball, Bundesliga, 1. FC Koeln - Eintracht Frankfurt ! only BELGIUM !
© SebastianEl-Saqqa/Witters Sport /Photo News

‘Club moet nog een aantal hordes nemen voor komst Dost’

Club Brugge lijkt eindelijk een nieuwe spits te hebben gevonden. De regerend landskampioen van België toonde van de zomer al belangstelling in Bas Dost, maar tot een transfer kwam het destijds niet. Daar zou de komende weken zomaar eens verandering in kunnen komen. Volgens het Algemeen Dagblad is de overgang van Dost naar Club Brugge op een oor na gevild. Het Nieuwsblad schrijft echter dat er nog wel wat hordes genomen moeten worden.

Club Brugge had zich van de zomer graag willen versterken met een nieuwe spits. Dost stond hoog op het verlanglijstje. De Nederlander zelf stond welwillend tegenover een vertrek naar Brugge. De onderhandelingen tussen Club Brugge en Eintracht Frankfurt liepen uiteindelijk op niets uit. Zo’n zeven miljoen euro verlangden de Duitsers voor hun aanvaller. Dat bedrag kon Club simpelweg niet ophoesten. Ook een aantal maanden later wil Frankfurt alles uit de kast halen om een groot deel van het bedrag dat het betaalde aan Sporting Club terug te verdienen. Dat betekent dat Club wederom diep in de buidel zal moeten tasten.

Volgens het Algemeen Dagblad is er al sprake van een akkoord, maar Het Nieuwsblad schrijft woensdagavond dat de clubs zeker nog niet zover zijn. ”Een persoonlijk akkoord is er al, maar zijn huidige werkgever Frankfurt wil ook nog een mooie som voor de goalgetter”, klinkt het op de website. Ook Frankfurt voelt de financiële gevolgen van de coronacrisis. De huidige nummer negen van de Bundesliga hoopt dan ook het onderste uit de kan te kunnen halen. Daarnaast wil het zelf eerst zaken doen op de transfermarkt, alvorens Dost de overstap kan maken naar Club. Een back-up voor André Silva prijkt bovenaan het verlanglijstje.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws