BRUGGE, BELGIUM - OCTOBER 04 : Odilon Kossounou defender of Club Brugge pictured while Krepin Diatta forward of Club Brugge celebrates scoring the opening goal during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and RSC Anderlecht on October 4, 2020 in Brugge, Belgium, 4/10/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photonews
©Jan De Meuleneir / Photonews

Club Brugge op volle oorlogssterkte tegen Lazio

De week van de waarheid is begonnen voor Club Brugge. Kwalificatie voor de achtste finales van de Champions League lonkt, maar dan moet er dinsdagavond wel worden gewonnen van Lazio. Philippe Clement lijkt in Rome in ieder geval weer te kunnen beschikken over Simon Deli en Krépin Diatta. Zowel de Ivoriaan als Senegalees moest het treffen met Sint-Truiden aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure. Maandagochtend stapten ze gelukkig voor Club en Clement op het vliegtuig richting de Italiaanse hoofdstad.

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Zenit moest Clement een streep zetten door de naam van Diatta. De aanvaller viel tijdens de laatste training voor dat duel uit met een blessure. Dat was een hard gelag voor Clement. De Senegalees is dit seizoen immers goed op dreef. Zo is hij in de Jupiler Pro League clubtopscorer met zes doelpunten. In de Champions League wacht hij echter nog op zijn eerste persoonlijke succes. Ondanks de afwezigheid van de man in vorm rekende Club Brugge overtuigend af met Zenit. Ook Deli zag vanaf de bank toe hoe zijn ploegmaten uitstekend voor de dag kwamen. Dankzij doelpunten van Charles de Ketelaere, Hans Vanaken en Noa Lang is Blauw-Zwart nog volop in de race voor overwintering in het miljardenbal.

Vanavond, rond een uur of 18.15, staat Clement met waarschijnlijk één van zijn spelers de pers te woord. Een klein uur na de persconferentie betreedt de selectie het veld van Stadio Olimpico voor een training.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws