BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 4 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge and Philippe Clement head coach of Club Brugge durinng the Champions League Group F match between Club Brugge KV and Borussia Dortmund on November 04, 2020 in Bruges, Belgium, 4/11/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News
© Jan De Meuleneir/Photo News

Clement ziet spelers terugkeren uit quarantaine

Goed nieuws voor Philippe Clement. De oefenmeester kan in de thuiswedstrijd tegen AA Gent weer een beroep doen op Ruud Vormer. De aanvoerder testte een dag voor het bezoek aan Antwerp FC positief op COVID-19. Hij verbleef de afgelopen week in quarantaine, maar is zondagmiddag dus weer van de partij. Ook Ethan Horvath en Siebe Schrijvers meldden zich zaterdagochtend weer bij de groep.

Niet alleen de ontmoeting met Antwerp, ook het bezoek aan KV Mechelen ging aan Vormer zijn neus voorbij. Twee weken geleden kwam de Nederlander ook al niet in actie in de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden. Hij behoorde wel tot de wedstrijdselectie en stond tijdens de warming-up ‘gewoon’ op het veld, maar moest uiteindelijk afhaken met hevige buikklachten. Het was voor het eerst in 4,5 jaar tijd dat Vormer drie opeenvolgende wedstrijden niet in actie kwam.

Ook zonder zijn aanvoerder kwam Club Brugge goed voor de dag. In de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden moest het wel diep gaan voor de overwinning. Een treffer van David Okereke in de tweede helft bezorgde Clement en co uiteindelijk de drie punten. Het bezoek aan Antwerp moest een ware topper worden, maar dat werd het niet. Club kwam snel op een 0-1 voorsprong en speelde een groot deel van het duel met een man meer. Dankzij de 0-2 overwinning op de Bosuil heroverde Club de koppositie op Genk. Afgelopen donderdagavond werd de leiderspositie verstevigd met de 0-3 zege op KV Mechelen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws