Foto: ©Blue Army

UEFA stelt Skomina aan voor Club-Dortmund

Een topaffiche verdient een topscheidsrechter en in de naam van Damir Skomina krijgt Club Brugge-Borussia Dortmund die ook. De UEFA heeft de Sloveen aangewezen om het derde groepsduel van Blauw-Zwart in goede banen te leiden. In het verleden floot hij één keer eerder een wedstrijd van de Belgen.

Dat was in april 2015. Op de zestiende van die maand speelde Club Brugge in eigen huis tegen Dnipro Dnipropetrovsk. Het duel stond in het teken van de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Europa League. Hoewel beide ploegen de mogelijkheden kregen om de score te openen, eindigde de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel. Skomina deelde vijf gele kaarten uit. Ruud Vormer en Laurens de Bock waren de spelers van Blauw-Zwart die de gele prent kregen.

Skomina is al een aantal jaren actief op het hoogste niveau. In 2012 floot hij de finale van de Europese Supercup, in 2017 de eindstrijd van de Europa League en vorig jaar die van de Champions League. Vorige week had hij nog de leiding over het groepsduel tussen Atalanta en Ajax.

Bij een zege doet Club Brugge goede zaken. Het elftal van Philippe Clement staat op vier punten en gaat samen met Lazio aan kop in groep F. Borussia Dortmund volgt op één punt. De Duitsers verloren van Lazio, maar zegevierden vorige week met 2-0 tegen Zenit. Het duel tussen Club Brugge en Dortmund begint om 21.00 uur.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws