Stadion Club Brugge
©Club Brugge

Stadiondossier: Club Brugge krijgt goed nieuws te horen

Eindelijk nog eens goed nieuws over het stadiondossier van Club Brugge en Cercle Brugge. Nadat de Raad van State de plannen voor een nieuw stadion aan de Blankenbergse Steenweg afkeurde heeft Zuhal Demir met alle betrokken partijen de aanpassingen aan het plan doorgevoerd. Goed nieuws! De Vlaamse Regering heeft het plan goedgekeurd.

8 oktober was een zwarte dag voor alle Club-fans. Dat was de dag dat de Raad van State de plannen voor een nieuw voetbalstadion aan de Blankenbergse Steenweg afkeurde. Voor Club Brugge geen probleem, wel voor buur Cercle Brugge dat plannen had om daar hun stadion te bouwen. “Zolang er geen oplossing voor Cercle Brugge is mag Club Brugge niet starten met de bouw van hun nieuw voetbalstadion”, klonk het toen.

Intussen zijn alle plannen aangepast naar de wensen van de Raad van State. Vandaag werd bekend gemaakt dat de Vlaamse regering de hernieuwde plannen goedkeurde. Het dossier gaat nu opnieuw naar de Raad van State dat nu 30 dagen de tijd heeft om het plan goed te keuren of opnieuw van tafel te vegen.

Een nieuw stadion voor zowel Club Brugge als Cercle Brugge is nog nooit zo dichtbij geweest.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws