Club brugge wint op Oostende
OOSTENDE, BELGIUM - NOVEMBER 8 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge celebrates after scoring with teammates during the Jupiler Pro League between KV Oostende and Club Brugge November 08, 2020 in Oostende, Belgium, 8/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photonews
©Philippe Crochet/Photo News

Spelers peppen zichzelf op voor duel met Dortmund

Met nog slechts een kleine vier uur tot de aftrap van Borussia Dortmund-Club Brugge neemt de spanning flink toe. Philippe Clement en co staan voor een schier onmogelijke klus, maar het geloof is er wel degelijk. In 2018 behaalde Blauw-Zwart immers al een goed resultaat in het Signal Iduna Park. Met een mooi filmpje brengt het mediakanaal van Club Brugge de fans in de juiste sfeer.

Twee jaar geleden troffen Borussia Dortmund en Club Brugge elkaar ook al in de groepsfase van de Champions League. Op Jan Breydel zegevierden de Duitsers dankzij een zeer gelukkige en late treffer. De teleurstelling was na afloop van de gezichten van de Club Brugge-spelers af te lezen. Op bezoek in Dortmund sleepte Blauw-Zwart een dik verdiend punt uit het vuur. De ploeg en supporters zullen vanavond tekenen voor een gelijkspel. Dortmund is immers in zeer goeden doen. Afgelopen zaterdag was het nog met 2-5 te sterk voor Hertha BSC. Erling Haaland, de Noorse topschutter, had het met vier treffers flink op zijn heupen.

Niets is echter zo onvoorspelbaar als voetbal. In de Champions League komen de topploegen vaak genoeg voor verrassingen te staan. In een leeg Signal Iduna Park, dat normaal gesproken trilt op zijn grondvesten, zal Club Brugge zijn huid duur verkopen. ”Ik hoop dat we er klaar voor zijn, dat we gas gaan geven. Dortmund is natuurlijk wel heel goed, hè. Maar, in voetbal kan alles!”, aldus Ruud Vormer. De aanvoerder zal zijn ploeg vanavond op sleeptouw moeten nemen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws