WAREGEM, BELGIUM - FEBRUARY 5 : Michael Krmencik forward of Club Brugge celebrates during the Belgian Croky Cup second leg semi-final match between SV Zulte Waregem and Club Brugge KV on February 05, 2020 in Waregem, Belgium, 5/02/2020 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
Foto: ©Photonews

Pro League maakt speeldatum Club Brugge-Olsa Brakel bekend

Club Brugge was het huidige seizoen graag begonnen met een prijs. Philippe Clement en co kregen de uitgelezen mogelijkheid tegen Royal Antwerp FC, maar de finale van de Croky Cup ging met 0-1 verloren. Door het bomvolle speelschema voelt dat duel inmiddels als een eeuw geleden. Na de jaarwisseling wil Blauw-Zwart zich graag revancheren voor de verloren finale. K. Olsa Brakel vormt de eerste horde in het bekertoernooi.

De loting voor de zestiende finales van de Croky Cup werd ruim een maand geleden verricht. Olsa Brakel komt uit in de derde afdeling. Maandagavond maakte de Pro League, in samenspraak met Eleven Sports, eindelijk de speeldata voor de zestiende finales bekend. Club Brugge en Olsa Brakel sluiten de speelronde af. Het duel staat gepland voor zondag 10 januari. Om 20.30 uur fluit de scheidsrechter voor de aftrap op Jan Breydel.

De amateurs van Olsa Brakel hebben het bezoek aan Club Brugge te danken aan een 2-0 overwinning op Dender in de vijfde ronde van de Croky Cup. Olsa Brakel bleef in de eerste drie competitiewedstrijden ongeslagen, maar leed wel al twee keer puntenverlies. Inmiddels komt de ploeg van Nijst Fanno al ruim een maand niet meer in actie. Het coronavirus zette voorlopig een streep door de amateurvoetbalwedstrijden.

De verwachting is dat het ook nog wel even zal duren voordat Olsa Brakel weer een wedstrijd kan en mag spelen. Aangezien er een voorbereidingsperiode van enkele weken nodig is, wordt het eerste weekend voor de veldvoetbalcompetities ingepland op zaterdag 9 en zondag 10 januari. De kans is dus groot dat het eerste officiële duel van Olsa Brakel het bezoek aan Club is.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws