BRUGGE, BELGIUM - FEBRUARY 15 Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge - Mats Rits midfielder of Club Brugge scores and celebrates pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Waasland-Beveren on February 15, 2020 in Brugge, Belgium, 15/02/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

Opmerkelijk: ‘Dennis niet mee naar Dortmund-Club Brugge na discussie op spelersbus’

Emmanuel Dennis zal niet in actie komen voor Club Brugge tegen Borussia Dortmund. De Nigeriaan zorgde voor een bommetje in de selectie van Philippe Clement.

Het Laatste Nieuws geeft meer uitleg over de aanleiding van de niet-selectie van Dennis. ‘De aanleiding: Dennis die een plaats op de spelersbus had ingenomen die – omwille van de coronamaatregelen – niet voor hem bestemd was. Stafleden, de teammanager en ploegmakkers wezen hem iets voor negenen elk om beurt tevergeefs op zijn plichten.’

Vervolgens ontstond er een felle discussie en Clement besliste om de aanvaller niet mee te nemen naar Dortmund. Er wordt een fikse sanctie verwacht. Clement liet eerder al niet veel uit zijn mond optekenen over het voorval. ”Hij heeft de regels niet gevolgd en maakt daardoor geen deel uit van de selectie. Verder zal ik er niets over zeggen”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws