Club Brugge wint van Zenit
20-10-2020: Voetbal: Zenith v Club Brugge: Sint Petersburg Emmanuel Dennis of Club Brugge © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Orange Pictures / Photo News

Mogelijk nieuwe dreun voor Club: Dennis keert vervroegd terug

In aanloop naar de competitie- en Champions Leaguehervatting tegen respectievelijk KV Kortrijk en Borussia Dortmund nemen de zorgen toe voor Philippe Clement. Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat Eduard Sobol positief heeft getest op het coronavirus. Daar bleef het niet bij voor Club Brugge. Ook Emmanuel Dennis keert met problemen terug van zijn interlandbreak. De Nigeriaan raakte bij de Nigeriaanse ploeg geblesseerd aan zijn enkel.

Nigeria speelde afgelopen vrijdag de eerste van de twee ontmoetingen met Sierra Leone. De Nigerianen stonden na nog geen 35 minuten spelen al op een 4-0 voorsprong. Vervolgens ging het echter helemaal mis. Sierra Leone deed voor rust nog wat terug en kwam in de laatste twintig minuten van de match zelfs terug tot 4-4. Dennis moest het allemaal lijdzaam toezien vanaf de kant. Hij kwam niet in actie.

Dinsdagmiddag nemen beide landen het opnieuw tegen elkaar op. Dennis zal dus niet van de partij zijn. De aanvaller van Club Brugge sloeg zijn enkel om op de training. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet bekend. Het betekent in ieder geval geen goed nieuws voor Clement. De trainer, die zich sowieso al zorgen maakte over de interlandbreak, deed in de belangrijke wedstrijden altijd een beroep op Dennis. Hij heeft zijn goede vorm echter nog niet te pakken. In het openingsduel van de Champions League tegen Zenit was hij weliswaar trefzeker, maar in de Jupiler Pro League wist hij het net nog niet te vinden.

Zo stapelen de problemen zich op voor Clement. De komende weken worden cruciaal voor hem en zijn ploeg. Niet alleen staat de koppositie in België op het spel, maar ook overwintering in Europa. Volgende week dinsdag gaat Blauw-Zwart op bezoek bij Borussia Dortmund. Willen de Belgen uitzicht houden op overwintering in de Champions League, moet er een resultaat worden behaald.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws