BRUGGE, BELGIUM - MARCH 7: Charles De Ketelaere of Club Brugge during the Jupiler Pro League game between Club Brugge and Cercle Brugge at the Jan Breydel Stadion on March 7, 2020 in Brugge, Belgium, 7/03/2020. (Photo by Tomas Sisk / Photo News)
© Ts / Photo News

Lovende woorden van Vertonghen voor De Ketelaere

Charles de Ketelaere meldde zich maandagochtend voor de eerste keer bij de ‘grote’ Rode Duivels. Morgenavond oefenen zij tegen Zwitserland. Of het talent van Club Brugge dan al kan rekenen op een basisplaats, is nog maar de vraag. Zijn landgenoten zijn in ieder geval onder de indruk van de jongeling. Dat geldt ook voor Jan Vertonghen. ”Hij heeft een grote toekomst voor zich.”

De Ketelaere ontwikkelt zich razendsnel, maar toch was de uitnodiging van bondscoach Roberto Martínez een verrassing voor hem. Althans, dat vertelde hij na afloop van het duel met KV Oostende. Ook aan de kust was hij belangrijk voor Club Brugge. Met een flitsende invalbeurt had hij een groot aandeel in de uiteindelijke 1-3 zege. Als beloning mag hij zich deze week dan ook laten gelden bij de ‘grote’ jongens.

Tijdens de persconferentie in aanloop naar het oefenduel met Zwitserland uitte Vertonghen zijn bewondering voor de jongelingen en De Ketelaere in het bijzonder. ”Ik vind het bijzonder leuk dat zoveel jongeren bij de groep zijn. Ik train graag met hen. De man die me het meeste opviel, is De Ketelaere. Ik ben een fan van hem. Zijn flegma, een echte stylist. Hij heeft een grote toekomst voor zich.”

”Ik volg hem al een tijdje en ben onder de indruk van hem”, aldus de verdediger van Benfica. ”Bij de internationals van Club Brugge heb ik alvast wat info over hem gevraagd. zo zie je al snel dat hij een gast is waar ook een goeie ‘kop’ op staat. Maar vooral een geweldige voetballer, iemand waarvoor de mensen naar het stadion komen. Fijn om hem hem vandaag van dichtbij te zien.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws