Foto: ©Blue Army

KV Kortrijk mist eerste doelman voor duel met Club Brugge

Na de interlandbreak mag Club Brugge vanavond opnieuw aan de bak in de Pro League. Blauw zwart neemt het in eigen huis om 20u45 op tegen KV Kortrijk. Terwijl Club Eduard Sobol en Federico Ricca moet missen moet ook Yves Vanderhaeghe noodgedwongen puzzelen.

Yves Vanderhaeghe kan vanavond niet rekenen op zijn eerste doelman, Adam Jakubech. Door de interlandbreak sloot de doelman vrijdag pas aan op training bij Kortrijk wat veel te vroeg is ter voorbereiding van een wedstrijd. Vanderhaeghe was er zich van bewust zijn eerste doelman noodgedwongen aan de kant te moeten laten staan. Hij maakte van alle tijd gebruik zijn tweede doelman, Marko Ilic, klaar te stomen voor de partij.

Marko Ilic zal dan ook in het Jan Breydelstadion zijn debuut maken voor KV Kortrijk, hij speelde er nog geen minuut. De Servische doelman belandde in september als vrije speler in het Guldensporenstadion.

Hopelijk mag blauw zwart weer zo trefzeker zijn als vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk. Het werd op 2 november 2019 3-0. Hans Vanaken scoorde toen twee doelpunten waarvan één op de stip. David Okereke scoorde toen op de 68ste minuut de beslissende 3-0 wat ook de eindstand was.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws