BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 4 : Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge looks dejected during the Champions League Group F match between Club Brugge KV and Borussia Dortmund on November 04, 2020 in Bruges, Belgium, 4/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photo News
© Philippe Crochet/Photo News

Kritiek op Dennis neemt toe tijdens KV Oostende-Club Brugge

Philippe Clement voerde vanmiddag geen wijzigingen door in zijn basiself. De spelers die ten onder gingen tegen Borussia Dortmund, verschenen ook tegen KV Oostende aan de aftrap. Daartoe behoort ook Emmanuel Dennis. De Nigeriaan wist in de Jupiler Pro League het net nog niet te vinden, maar kan wel nadrukkelijk rekenen op het vertrouwen van zijn trainer. Bij de supporters begint het geduld echter een beetje op te raken.

Mocht Club Brugge het bezoek aan Oostende winnend afsluiten, mag het zich weer koploper noemen. Een makkie zal het echter niet worden. De vorm is er niet bij Blauw-Zwart en Oostende ruikt dan ook bloed. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en zette de defensie en Simon Mignolet al enkele keren op de proef. Aan de andere kant kon Club Brugge zomaar de leiding nemen. Dennis kon profiteren van slordig balverlies van Oostende, verslikte zich in zijn dribbel. De Nigeriaan verkoos met zijn actie de moeilijke boven de simpele route. Krépin Diatta liep op rechts helemaal vrij, schreeuwde om de bal, maar ontving die dus niet.

Op Twitter namen de supporters en kijkers geen blad voor de mond. Zij zien Dennis al een aantal wedstrijden worstelen met zijn vorm en vragen zich af waarom Clement desondanks voor hem blijft kiezen. ”Dennis heeft zijn kansen niet benut, gun andere spelers kansen om te groeien”, klinkt het bijvoorbeeld.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws