Komt vrijdag nieuw stadion Club Brugge weer een stapje dichterbij?

Club Brugge wil een nieuwe voetbaltempel bouwen op Olympia en Cercle Brugge krijgt één langs de Blankenbergse Steenweg. Het Laatste Nieuws meldt dat er vrijdag mogelijk schot in de zaak komt.

Minister Demir Zuhal (N-VA) zorgde voor een nieuw plan voor het voetbalstadion van Cercle. ‘Vrijdag wil de Vlaamse regering het besluit over de definitieve vaststelling van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan over de Blankenbergse Steenweg principieel goedkeuren’, klinkt het.

Eerder werd het deelplan vernietigd door de Raad van State, maar uiteindelijk leek er toch niet té veel ruimte ingepland voor een voetbalstadion met parkeerplaatsen. De plannen zijn ook aangepast met veel minder ruimte-inname voor Cercle. Vrijdag moet de Vlaamse regering een akkoord verklaren.

Na dat akkoord wordt het dossier weer voorgelegd aan de Raad van State. Dan zou een oplossing pas écht in zicht zijn.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws