Club Brugge verliest van Beerschot
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 23 : Marius Noubissi forward of Beerschot, Hans Vanaken midfielder of Club Brugge, Mats Rits midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Beerschot VA at the Jan Breydel stadium on August 23, 2020 in Brugge, Belgium, 23/08/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photo News
© Gvg/Photo News

Kijkers plaatsen vraagtekens bij Martínez en Vanaken

Charles de Ketelaere maakte woensdagavond zijn debuut voor de Rode Duivels. Na afloop bestond er echter veel onbegrip over de duur daarvan. Terwijl Dodi Lukebakio en Hannes Delcroix ruim de tijd kregen om zich te laten zien, moest De Ketelaere het doen met slechts twee minuten. Ook op Twitter plaatsten veel kijkers hun vraagtekens bij dat besluit van Roberto Martínez.

De Ketelaere werd vorige week voor de eerste keer in zijn nog prille loopbaan geselecteerd voor de Rode Duivels. De verwachting was dat hij tegen Zwitserland inderdaad zijn debuut zou maken. Men hield er echter geen rekening mee dat het van zo’n korte duur zou zijn. In de eerste minuut van de blessuretijd kwam hij in het veld voor Thorgan Hazard.

In de twee minuten die hem door Martínez werden gegund, deed De Ketelaere gelukkig wel wat leuks met de bal. Maar dat zijn invalbeurt veel en veel te kort was, daar was iedereen het over eens. Jan Mulder toonde na afloop van het oefenduel al zijn onbegrip. De analist vertelde bij VTM dat hij maar al te graag aan Martínez zou willen vragen waarom De Ketelaere zo kort in actie kwam.

Ook op Twitter trokken de kijkers de beslissing van Martínez dus in twijfel. ”Iemand laten debuteren in de blessuretijd, waarom Roberto? Geef De Ketelaere dan toch minstens een kwartier of halfuur he zeg..”, klonk het onder meer. Een ander had het over een gebrek aan respect van Martínez naar het grote talent van Club Brugge.

Vanaken

Een aantal Twitteraars legde ook nog de vergelijking tussen De Ketelaere en Hans Vanaken. Laatstgenoemde kreeg van Martínez negentig minuten, maar slaagde er niet in om zijn stempel te drukken. Op Twitter plaatste men dan ook vraagtekens bij de selectie van Vanaken. Hij zou volgens sommigen tekort komen voor het niveau waarop de Rode Duivels willen acteren, terwijl De Ketelaere hen wel degelijk kon bekoren, ondanks dat hij slechts twee minuten in actie kwam… Het zegt natuurlijk ook veel over de ontwikkeling die de jongeling doormaakt.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws