Club NXT speelt gelijk tegen lokeren
© Ts/Photo News

Integratie Club NXT afgemaakt: ‘Waarom moeten ze al tegen mannen spelen?’

De beloften van Club Brugge, Club NXT, spelen dit seizoen in 1B. Sportief lijkt het nog geen succes. Emilio Ferrera, coach van Seraing, is kritisch.

“Ik vind dat beloften bij de beloften moeten spelen”, begint Ferrera. “Te snel willen gaan heeft geen zin. Jongens van 17 jaar kunnen ook verbeteren in matchen mét inzet tegen andere 17-jarigen – waarom moeten ze al tegen mannen spelen?”

“Als je iemand van het vierde middelbaar al naar de universiteit stuurt, zal hij het ook moeilijk hebben”, gaat Ferrera verder tegenover Het Laatste Nieuws. “Club NXT mag alles verliezen en ze zullen niet zakken, of alles winnen en ze zullen niet stijgen. En hoeveel punten hebben ze nu pas? Ik vraag me af of dat voor die spelers wel zo leuk is.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws