BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 4 : Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge looks dejected during the Champions League Group F match between Club Brugge KV and Borussia Dortmund on November 04, 2020 in Bruges, Belgium, 4/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photo News
© Philippe Crochet/Photo News

Dennis kon dit seizoen nog niet overtuigen: “op dit moment is hij gewoon niet goed genoeg”

Club Brugge startte het seizoen wisselvallig met onder andere nederlagen in eigen huis tegen Sporting Charleroi en promovendus Beerschot Wilrijk. Het samenspel was vaak ondermaats, de efficiëntie was niet goed genoeg en de verdediging maakte foutjes. Nadien ging het de goede kant op en won blauw zwart vijf keer op rij gevolgd met nadien een gelijkspel op verplaatsing bij Standard. Daarbovenop pakte Club nog eens 4 op 9 in de Champions League. De spelers knokken opnieuw voor elkaar. Al lijkt er iemand door de mand te vallen.

Emmanuel Dennis kent tot nu toe een wisselvallige start van dit seizoen. In de Pro League staat de aanvaller tot op heden nog altijd droog. Hij wist wel een belangrijke te scoren op verplaatsing in de UEFA Champions League tegen Zenit en leverde twee assists af aan zijn ploegmakkers. Maar dat is niet genoeg, dat vind Mo Messoudi toch. “De Dennis van vorig seizoen zagen we nog niet. Nog geen enkele goal in de eigen competitie en maar twee assists, dat is ondermaats. Ik vind hem heel slordig voetballen, vaak de verkeerde keuzes maken, hoewel hij nog wel genoeg energie uitstraalt”, verklaarde hij in zijn analyse voor Sport/voetbalmagazine.

“Pas toen De Ketelaere inviel, begon het voorin bij Club te draaien. Ik ben niet overtuigd dat Dennis een diepe targetspits is. Ik vind hem beter als hij voorin rond iemand kan heen draaien of vanaf de flank komen, dan is hij meer onvoorspelbaar, en dat is toch zijn spel. Op dit moment is hij gewoon niet goed genoeg”, besloot Messoudi.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws