Emmanuel Dennis
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 8 : Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Sporting Charleroi on August 08, 2020 in Brugge, Belgium, 8/08/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
© Gvg/Photo News

Dennis komt er niet goed vanaf bij de supporters

Philippe Clement doet dinsdagavond in en tegen Dortmund geen beroep op Emmanuel Dennis. De trainer laat de Nigeriaan wegens disciplinaire redenen buiten de selectie. Zijn besluit leidt tot verbazing, maar ook begrip onder de fans. Zij zijn ondertussen wel een beetje klaar met de aanvaller. Op sociale media winden ze er dan ook geen doekjes om.

Dennis speelde zich in het afgelopen seizoen in de schijnwerpers. De Nigeriaan vond op bezoek bij Real Madrid twee keer het net en was ook trefzeker tegen Manchester United. Hij hoopte dat zijn prestaties tegen de Europese top een transfer mogelijk zouden maken. Hij had in de afgelopen transferperiode dan ook graag een nieuwe stap gemaakt. Dennis werd met enkele buitenlandse clubs in verband gebracht, maar tot een transfer kwam het dus niet. Hij zou voorlopig actief blijven op Jan Breydel. Ondanks zijn transferwens kon hij in de afgelopen weken ‘gewoon’ rekenen op een basisplaats. Dat het vooralsnog echter niet zijn seizoen is, is een understatement.

De rappe aanvaller was weliswaar trefzeker tijdens het bezoek aan Zenit, maar in de Jupiler Pro League wacht hij nog altijd op een treffer. Twee weken geleden, op visite bij KV Oostende, zakte hij door de ondergrens. Een hoop mogelijkheden waren niet aan hem besteed en hij leek vooral voor zichzelf te spelen. Dat Clement maandag dan ook heeft besloten om hem buiten de wedstrijdselectie voor Dortmund te houden, wordt hem door een aantal supporters zelfs in dank afgenomen. Op Twitter neemt men geen blad voor de mond. Hieronder een overzicht van een aantal opvallende tweets.

Geduld is op

Het wordt er dus niet makkelijker op voor Dennis. De supporters wilden hem al een tijdje op de bank zien en nu lijkt ook Clement zijn geduld op te zijn. De coach wilde er tijdens de persconferentie echter niet heel veel over kwijt.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws