Club Brugge vlag
©Blue Army

Club NXT met 0-2 onderuit tegen RWDM

Onze beloften kwamen gisteren voor de 8ste keer aan de bak in 1B. Na een 3 op 21 ontving Club NXT RWDM op Daknam. Youssouph Badji startte in de spits maar kwam niet tot scoren.

Club NXT en RWDM hadden er duidelijk zin in ondanks het winderige weer. De eerste kans was dan ook meteen voor onze youngsters. Het schot van Sandra week wat af waardoor de bal voorlangs ging. RWDM mocht al vroegtijdig opgelucht ademhalen terwijl Club NXT goed aan de partij begon. RWDM probeerde het tempo bij de Bruggelingen te breken door heel wat fouten te maken. Doelman Lammens moest dan ook enkele keren tussenkomen. Terwijl Sandra, Engels, Baeten en Sagna de mooiste kansen misten bleef het 0-0 aan de rust.

Vroeg in de tweede helft op de 52ste minuut kwam Club NXT 0-1 achter na een eigen doelpunt van Hautekiet. Hij trachtte de bal te ontzetten maar verdween in eigen doel waardoor RWDM op voorsprong kwam. De youngsters bleven strijdvaardig. Coach De Mil besloot ook enkele wissels door te voeren om het tempo opnieuw op te drijven. Ook kapitein Van den Keybus stuwde zijn troepen vooruit op zoek naar de gelijkmaker waardoor het ook enkele kansen voor blauw zwart opleverde. Zowel Badji Aelterman als De Cuyper wisten niet te scoren via de vrijschop. In blessuretijd kreeg Club NXT het deksel op de neus, de Brusselaars kregen een strafschop, die door Rommens omgezet werd. De eindstand was dan ook 0-2, een resultaat dat niet gelijk staat aan de prestaties op het veld. Volgende week trekken onze youngsters op verplaatsing naar Lommel.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws