BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 4 : Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge looks dejected during the Champions League Group F match between Club Brugge KV and Borussia Dortmund on November 04, 2020 in Bruges, Belgium, 4/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photo News
© Philippe Crochet/Photo News

Club Brugge maakt selectie bekend: Dennis is terug, wachten op uitslag Sobol

Philippe Clement heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Moeskroen. Bij Club Brugge keert Emmanuel Dennis terug. Op Sobol is het nog wachten.

‘Philippe Clement maakte zonet pas de selectie bekend voor de wedstrijd tegen Moeskroen. Voor Sobol is het wachten op het resultaat van zijn Covid-test, dat we in de loop van de namiddag verwachten’, klinkt het op Twitter.

Clement liet eerder al weten dat Dennis zich heeft geëxcuseerd en terug in de selectie zou zitten. De Nigeriaanse aanvaller had een verhitte discussie op de spelersbus en mocht vervolgens niet mee naar Borussia Dortmund.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws