Foto: ©Blue Army

Club Brugge daagt Dortmund uit op Twitter

Met vier punten uit de eerste twee duels is Club Brugge behoorlijk begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Vanavond hoopt de ploeg de start een vervolg te geven. Met Borussia Dortmund komt er echter niet zomaar een club op bezoek. Het elftal van Lucien Favre deelt in de Bundesliga de koppositie met Bayern München en beschikt over enorm veel kwaliteiten, vooral in de voorhoede. Desondanks bestaat er op en rond Jan Breydel goede hoop op een positief resultaat. Op Twitter steelt Blauw-Zwart alvast de draak met de tegenstander van vanavond.

Dat Club Brugge na twee speelrondes samen met Lazio aan kop gaat, is knap, maar zegt natuurlijk nog niet zoveel. Er zijn immers nog vier wedstrijden te spelen. Wil Blauw-Zwart daadwerkelijk een rol van betekenis spelen, moet er vanavond opnieuw een positief resultaat behaald worden. Vorige week moest de ploeg genoegen nemen met een gelijkspel tegen Lazio, terwijl er veel meer had ingezeten voor Philippe Clement en de zijnen. Of het vanavond wel vrede moet hebben met een gelijkspel, moet uiteraard blijken.

Op Twitter gaan er veel voorspellingen rond voor de match van vanavond. Zo ook van Club Brugge. Voor de club te hopen dat de pronostiek daadwerkelijk uitkomt… En dat Dortmund deze Tweet niet aan de selectie laat zien…

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws