©Club Brugge
©Club Brugge

Clement looft twee Club Brugge-spelers na Dortmund

Club Brugge ging wederom roemloos ten onder tegen Borussia Dortmund. Blauw-Zwart verloor met 3-0 op het veld van de Duitsers, maar na afloop was Philippe Clement lovend over twee Bruggelingen.

Dortmund toonde zich weer een klasse te sterk. ”We zeiden het na de loting al: Dortmund is out of our league. Dat hebben ze getoond. Als je tegen zulke ploegen een resultaat wil boeken, moet je de kruimels pakken en op het juiste moment geluk hebben”, citeert Het Nieuwsblad.

”Ik maakte het zelf ooit mee tegen AC Milan – je moet overleven op onmogelijke momenten en hopen dat de keeper onmogelijke reddingen doet. Maar die kruimels hebben we niet gepakt. We hadden een aantal kansen, maar misten ze, en dus is dit een logische uitslag.”

Complimenteus

Ondanks de kansloze nederlaag zag Clement ook goede dingen. Zo was de trainer lovend over Charles de Ketelaere en Odilon Kossounou. De jongkies kunnen volgens Clement terugkijken op een prima match. ”Ik ben wel tevreden over een aantal zaken. Ik zag een ploeg die hele match mentaliteit getoond heeft. Zelfs na de 2-0 en 3-0 liep niemand met het kopje naar beneden. Ik zag een heel sterke De Ketelaere, die nochtans niet op zijn normale positie speelde.”

”Kossounou ging bij de eerste goal in de fout met het uitstappen, maar toonde in zijn eerste Champions League-match ook veel goeie dingen. Wel jammer dat Rits geschorst is voor de volgende match, maar we gaan thuis tegen Zenit volle bak om te winnen. Want je weet wat je dan in handen hebt.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws