BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 4 : Emmanuel Bonaventure Dennis forward of Club Brugge looks dejected during the Champions League Group F match between Club Brugge KV and Borussia Dortmund on November 04, 2020 in Bruges, Belgium, 4/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photo News
© Philippe Crochet/Photo News

Clement heeft opvallend nieuws over Dennis

Wil Club Brugge na een lange tijd weer eens overwinteren in de Champions League, moet er dinsdagavond een resultaat worden behaald. Een pittige klus voor Philippe Clement en co, want dat moet gebeuren op bezoek bij Borussia Dortmund. Een aantal weken geleden waren de Duitsers nog met 0-3 te sterk op Jan Breydel. Clement doet in het Signal Iduna Park in ieder geval geen beroep op Emmanuel Dennis. De Nigeriaan ontbreekt wegens disciplinaire redenen.

Dat vertelde Clement tijdens de persconferentie in aanloop naar de match van morgenavond. Waarom, is nog niet bekend. Dennis kon in de afgelopen weken vaak rekenen op een basisplaats, maar kreeg veel kritiek te verwerken. Hoewel hij nog de score opende in Sint-Petersburg, wacht hij dit seizoen nog altijd op zijn eerste treffer in de Jupiler Pro League. Hij werd desondanks wel ‘gewoon’ opgeroepen voor de nationale ploeg van Nigeria. De aanvaller haakte echter af wegens enkelklachten. Bij terugkomst in Brugge bleek de blessure mee te vallen. In de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk kwam hij desalniettemin niet in actie.

UPDATE 23 NOVEMBER 19:55 UUR:

Het is inmiddels duidelijk waarom Dennis er niet bij zal zijn morgenavond. Clement gaf daar een logische verklaring voor. ”Hij heeft enkele regels van de club niet gevolgd”, aldus de trainer, die er verder niet te lang bij stil wilde staan. ”Ik focus me alleen op de spelers die wel beschikbaar zijn, dus meer ga ik er niet over vertellen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws