Foto: ©Blue Army

Bekijk hier de derde All Blues Day nog eens terug

Na de nederlaag in en tegen Oud-Heverlee en Leuven wilde Club Brugge zich maar al te graag revancheren. Hoewel Blauw-Zwart met een 2-0 voorsprong goed op weg leek, moest het uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen KV Mechelen. De manier waarop de ploeg de zege uit handen gaf, baarde Philippe Clement veel zorgen. Hij was na afloop, op z’n zachtst gezegd, not amused. Club Brugge gaf daarmee jammer genoeg geen goed vervolg aan de derde All Blues Day. Beleef het mooie eerbetoon hieronder terug.

De supporters waren weliswaar niet welkom, maar dat weerhield Club Brugge er natuurlijk niet van om uitgebreid stil te staan bij alle overleden Club-supporters. Blauw-Zwart verzamelde de door de fans ingestuurde foto’s. Die kregen dankzij Candriam een speciaal plaatsje in het midden van Jan Breydel. Het eerbetoon kreeg met het optreden van The Starlings een mooi vervolg.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws