Foto: ©Blue Army

Zenit-Club: kijkers ergeren zich mateloos aan arbiter

Club Brugge is vanavond begonnen aan een nieuw avontuur in de Champions League. Met Zenit, Dortmund en Lazio treft Blauw-Zwart zeker niet de minste tegenstanders. Desondanks heerst er opportunisme over het eventueel bereiken van de volgende ronde. Op bezoek in Sint-Petersburg hopen Philippe Clement en co een eerste stap te zetten. In de eerste helft spelen onze mannen niet alleen tegen Zenit, maar ook tegen de scheids, vinden de kijkers.

In de eerste 45 minuten gebeurde er eigenlijk niet zoveel. Club Brugge liet de bal in eerste instantie aan de Russen, maar nam na zo’n twintig minuten het heft in eigen handen. Hoewel de bal wat beter van voet tot voet ging, leidde het balbezit in het eerste halfuur niet tot kansen. De ploeg kreeg ook geen kans tegen, maar moest in het eerste kwartier wel al twee gele kaarten slikken. Zowel Clinton Mata als Emmanuel Dennis werd de gele prent getoond. Op Twitter kon niet iedereen zich vinden in de beslissingen van de scheidsrechter.

Het bleef in de eerste helft niet bij de kaarten voor Mata en Dennis. Ook Mats Rits, die opnieuw een goede indruk maakt, werd met geel bestraft door de scheidsrechter. De middenvelder raakte het hoofd van Driussi ongelukkig met de arm. Kort na die fout was Club Brugge eindelijk gevaarlijk voor het doel van Zenit. Een mooie voorzet van Ruud Vormer belande op het hoofd van Hans Vanaken, maar hij zag zijn inzet gekeerd worden. Na 44 minuten noteerde ook de thuisploeg haar eerste poging tussen de palen. Ethan Horvath, de vervanger van Simon Mignolet, kon echter simpel redding brengen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws