Westkapelle october 4 Belgium, transfer of Noa Lang. Pictured at Belfius basecamp on october 4 Westkapelle Belgium (picture by Florian Van Eenoo/Photo News)
© Florian Van Eenoo Photo News/Photo News

Wissel van Lang leidt tot onbegrip bij fans

Philippe Clement verraste door tijdens het bezoek aan OH Leuven Ruud Vormer, Charles de Ketelaere en Emmanuel Dennis op te bank te laten beginnen. Daardoor kwam er echter wel een plekje vrij voor Noa Lang. De Nederlander luisterde zijn basisdebuut in met een treffer, maar kon de nederlaag niet voorkomen. Op het uur moest hij het veld verlaten. Daar begrepen veel fans (helemaal) niets van.

Lang kwam op de valreep over van Ajax, waar hij weinig perspectief had. Hij maakte vorig week, tijdens het bezoek aan Standard, zijn eerste minuten voor Blauw-Zwart. Hoewel hij slechts een aantal dagen met de ploeg was, had de vleugelspeler weinig tijd nodig om indruk te maken. In Sint-Petersburg begon hij op de bank, maar kreeg hij in het laatste kwartier nog de kans om zich te laten zien. Zijn basisplaats tegen OH Leuven was een beloning voor zijn prestaties in zijn eerste twee weken als speler van Club Brugge.

Ook zaterdagavond liet hij bij vlagen zien waarom Clement hem er zo graag bij wilde hebben. Vanaf de stip produceerde hij zijn eerste treffer voor Club Brugge. Nog voor rust was hij ook nog dichtbij zijn tweede. Er kwam opnieuw veel dreiging uit van de flankspeler. Aan de andere kant maakte Krépin Diatta, evenals tegen Zenit, weinig klaar. Veel kijkers zetten dan ook vraagtekens bij de beslissing van Clement om niet Diatta, maar Lang naar de kant te halen. ”Lang vervangen was echt zo’n gigantisch slechte wissel van Clement”, klonk het op Twitter.

Een leuk feitje nog: Noa Lang is met ‘slechts’ zeven letters de speler met de kortste naam die ooit scoort voor Club Brugge.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws